Kontakt, Om bloggen, Om Fotbollslasse m.m.

söndag 20 mars 2022

U12-lag gör upp om bandytitel

Det har varit ett par stökiga år för idrotten i skuggan av pandemin. Nu är det äntligen full fart och cup-arrangemangen radas upp. I den fina bandyhallen på Backavallen anordnar Katrineholm Bandy för andra helgen i rad en ungdomscup. Råby Skoog Cup för U12-lag rullar på lördagen den 19/3 till söndagen den 20:e. Strålande vårsol utomhus, krispig kyla inne i Kronfågel Isarena.

Blåröda Katrineholm Bandys U12-lag är ett av totalt åtta lag som spelar Råby Skoog Cup

Jag åkte till Katrineholm för att vara med från allra första början. Avsikten var att fota de fyra första matcherna vilket skulle täcka in samtliga deltagande lag. De åtta tävlande lagen fördelades i två grupper för att spela sina 9-mannamatcher i 2x20 minuter. Följande lag ställde upp:

Grupp 1: Hammarby IF, Katrineholm Bandy, TB Västerås samt IFK Vänersborg

Grupp 2: Helenelunds IK, Köpings IS, Sandvikens AIK samt Västerås SK

Katrineholms finfina bandypalats på Backavallen

I skrivande stund återstår endast finalen att spela. Den börjar klockan 13:10 på söndagen och där möter Vänersborg och Sandviken varandra. Två lag som imponerade i sina första matcher under lördagen. För den som vill se hur alla resultat utfallit under cupen kan jag tipsa om följande länk:

Resultat Råby Skoog Cup 2022

 Riggat för 9-manna

Mitt urval av bilder landade på knappt 300 stycken. Förhoppningsvis är detta material till nöje och glädje samt som minneshjälp för den som i framtiden vill bli nostalgisk. Du hittar bilderna HÄR >>>

Stort tack för all bandyunderhållning som bjöds av alla entusiastiska deltagare under lördagsförmiddagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar