måndag 5 december 2011

Upprört i IFK Nyköpings U-trupp


I dagarna förekommer det en del sura och besvikna miner hos spelare och ledare i IFK Nyköpings U-trupp då man inte ges möjlighet att deltaga i kommande upplaga av Gästabudsbollen (som för damlagen spelas lördagen den 28/1 -12.) Enligt uppgiftslämnaren kan det med 100% säkerhet inte uteslutas att IFK:s eget kansli har missat i sin anmälan, men å andra sidan har man via kontakter med arrangören Nyköpings BIS fått höra att endast ett lag per förening tillåts deltaga.


Under årets upplaga av Gästabudsbollen var dock IFK Nyköping representerade av två lag. Och en glömd anmälan till kommande arrangemang hade ju som t.ex. i Stigtomta IF:s herrlags fall kunnat rendera i en påminnelse i lagets gästbok för att säkerställa att de lokala lagen i första hand får spela (innan inbjudningar går ut till lag utanför regionen.)




Och nog borde det unga och talangfulla U-laget från IFK dra mer publik till Rosvalla än ett tillrest lag från Norrköping eller Täby (utan att för den skull värdera deras fotbollskunnande på något sätt.)

1 kommentar:

  1. Att placera sig som 2a i Sverige borde vara ett bevis på att man kan konkurrera i Gästabudsbollen. Dessutom är Bissarnas andra lag med (herrar), alltså TFF. Där får det alltså vara två lag från samma förening? Tycker det är tråkigt att U-laget inte får chans att delta.

    SvaraRadera