onsdag 30 november 2011

Futsal-bonus

Ja, vad tusan, det går nog att mjölka lite till ur helgens DM i futsal. Man får ta alla chanser i tider som dessa då tävlingstillfällena är få till antalet. För läsare av lokalpressen kan förvisso nyheter om provtränande spelare höja pulsen en aning så här i mitten av frimånaden.


I detta inlägg bjuder jag på några bonusbilder som rimligtvis aldrig borde nå allmänheten. Just därför publiceras de.


I Duveholmshallens trånga B-hall stod vi i publiken på rad ett par centimeter från ena sidlinjen. Under Hargs möte med Telge prövades mitt tålamod mer än en gång av den ideligen passerande domaren. Och han tyckte säkert att det var ytterst irriterande med ett kameraobjektiv kittlande i nacken. Vi blev dock aldrig osams, inga hot uttalades och någon eskortering ut ur hallen var aldrig aktuell för någon av oss! (Med hänvisning till den mindre lustiga situation som uppstod i en av herr-matcherna under DM.)


Här har vi en domaraxel som vackert ramar in HBK:s mål-jubel.


Det tar sig. Domaren lyckas täcka ännu mer av synfältet. Skärpan på Alma är i alla fall bra...


Fulländad insats av domaren. Här är bara lite målnät en indikation på var vi är...


Slutligen en bild som jag riskerar att aldrig bli förlåten för. Sorry Lisa, Hanna och Melinda i IFK Nyköping. Det blev liksom oemotståndligt att få med även denna pärla på bloggen. En vridning till vänster och IFK:s avbytarbänk var tillgänglig i A-hallen. Tanken fanns att det kunde bli en bra bild. Nu blev det inte det...


Går inte direkt till världshistorien.


För övrigt borde det vara förbjudet att ha stora brandgula fält på inomhusgolven! I A-hallen gjorde denna "fläck" att alla spelare som passerade över detta område fick en anstrykning av morot och det gör sig inte så himla bra på bild.

3 kommentarer:

  1. By the way, varför dricker Hanna trälim? :P

    SvaraRadera
  2. Jajamensan, visst ser det ut som en stor flaska Casco Trälim (med den svarta korken som indikerar att den är för inomhusbruk, annars är korken ljusblå!)

    Man är väl insatt...

    SvaraRadera