tisdag 6 november 2012

Damfotboll.com

Som du kanske vet så finns en och annan hemsida med inriktning på damfotboll. En sida som jag länkat till här på bloggen sedan länge är damfotboll.com. Det är en sida som redaktionellt leds av den "gamla" legendaren Anette Börjesson. Siten tvingades för inte så länge sedan läggas ner för att återuppstå på nytt med bättre fart och bevakning än tidigare.

Nu spänner man bågen hårdare. En satsning för att nå ut med damfotbollen till en ännu större krets där man även ser det stundande EM-slutspelet som arrangeras i Sverige som en utmärkt reklampelare för damfotbollen.

För att få ihop slantar till den ökade mediasatsningen har en insamling startat, FundedByMe.com. Jo, jag har naturligtvis skänkt en slant, hur skulle trovärdigheten annars se ut med detta inlägg på bloggen? :-) Förhoppningen finns att bl.a. tidigare Gnesta-målvakten Alva Nilsson ska jobba med återkommande Podcasts för damfotboll.com.

För en tid sedan spelades film-material in på Heden i Göteborg till denna kampanj. (Japp, det regnade förstås.) Du kan se YouTube-klippet här nedan!





Visst vill vi nå fler med damfotbollen? Och med bättre bevakning följer större intresse där även breddverksamheterna får sin del. Vi bygger tillsammans vidare på något bra som ska bli ännu bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar