söndag 11 november 2012

En smula Silly season

Ambitionen finns inte att ligga i framkant när det gäller rykten och konstaterade spelarförflyttningar till säsongen 2013. Men OK, jag ska i alla fall redogöra för det som säkert de flesta vet (som har koll på de andra lagens hemsidor.)

Samarbetet mellan Stigtomta IF och Hargs BK är avslutat. Eller rättare sagt blir det en följd av att Stigtomta IF inte längre har avsikten att försöka hålla kvar sina damspelare i föreningen. Tjejerna är med stor säkerhet välkomna att spela vidare hos Hargs BK!

Therese Sjöberg har landat hos Nyköpings BIS efter åren i IK Tun. Nyköpings BIS har skrivit en utförlig hemsideartikel om detta här.


Therese Sjöberg återfinns i Nyköpings BIS säsongen 2013.

Nu kan istället IK Tun välkomna en trojka spelare som "kommer hem" igen efter en tid hos grann-klubben Hargs BK. Kajsa och Emma Petersson samt Ebba Bromée drar åter på sig Enstaberga-lagets grön/vita matchställ. Kompletterande efterhandsinfo: Under tiden jag satt och skrev detta inlägg lade Tun upp info om övergångarna på sin hemsida där det också går att läsa om ett spelarförvärv från Eneby BK i form av Angelica Karlsson. Detta kan du läsa mer om här.


Emma Petersson spelar i IK Tun säsongen 2013, liksom...


...Kajsa Petersson och...


...Ebba Bromée.

För IK Tun har det även kommit en påfyllning av unga tjejer från klubbens F97/98-lag. Med 50 namn i damtruppens spelarförteckning behöver man möta  upp med fler ledare och har därmed knutit Anders Petersson till sig (ännu en gång är nog bäst att skriva då han även tidigare funnits som ledare i klubben.) Anders får ursäkta men någon bild har jag inte... ännu.

I Hargs BK är det mig veterligen inte klart ännu med hur klubben gör med sitt F97/98-lag. Spelar de flickfotboll en säsong till är det möjligt att man enbart kommer att ha ett damlag på fötterna säsongen 2013. Men låt det stanna vid att vara min egen spekulation än så länge!

Annars är åtminstone jag väldigt nyfiken på vad IFK Nyköping kokar ihop vad gäller spelare och tränare. Sedan återstår den delikata frågan om huruvida det blir division 2-spel eller inte för seriesegrarna i division 3.


Stay in touch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar