fredag 10 augusti 2012

Fredagsmys i kvällssolen på Rosvalla

Vad är väl en kväll fylld med olympisk idrott mot division 3-match på Rosvallas plastgräs? Nyköpings BIS damer tar emot Eskilstuna-laget Triangelns IK. Vårens möte slutade 2-2, är det dags för en trepoängare för Bissorna denna afton?

2 minuter in i matchen tar i alla fall BIS ledningen. Jag stod utanför arenan men tror det var Frida Jarngren som äntligen fick struta.

4 kommentarer:

1. Nu vet jag bättre. Det ska visst ha varit Sofia Kjellberg som gjorde 1-0.

SvaraRadera
  2. 2-0 tillkom i 35:e och efter ett fint anfall var Helena Granlund sist på bollen.

Paus.

SvaraRadera
  3. Inga fler mål i matchen och hemmalaget vinner med 2-0. Rättvist även om BIS tappade spelet sista 25 minuterna. Triangeln hade inte vad som krävdes för att utnyttja Bissornas dipp.

SvaraRadera
  4. Jag ber att få återkomma. Klockan har nu blivit midnatt, bloggbilderna är visserligen redigerade (men inte matchbilderna)och ögonen går i kors efter en första arbetsvecka sedan semestern tog slut och om någon vill förstå vad jag skriver är det lämpligast att leverera ett par rader om matchen under lördag förmiddag istället.