lördag 3 augusti 2013

Bevakning IFK Nyköping - Västerås BK 30

Det är varmt idag! Folkungavallen i Nyköping är visserligen en grön och lummig oas (till skillnad mot t.ex. Rosvalla-fälten) men hettan är obönhörlig denna tidiga augustihelg.

Division 1 Södra Svealand bjuder idag på mötet mellan IFK Nyköping och Västerås BK 30. Mötet lagen emellan på Ringvallen i Västerås den 23/6 slutade med seger för IFK med 2-0 (1-0.) Jag hänger vid planen med kameran redo och gör mitt bästa för att bevaka denna tillställning. Uppdateringar i kommentarsfältet är vad du kan förvänta dig! Om jag inte tappar konceptet i värmen...