måndag 20 februari 2012

Damernas division 5

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om serieindelningarna i damernas division 2 till och med 4. Nu när anmälningstiden gått ut för lägsta divisionerna på dam- och herrsidan finns även indelningarna för dessa serier att läsa på Södermanlands Fotbollsförbunds hemsida. Du kommer till denna sida via den här länken.


Det är bara att konstatera att tappet av damspelare nu slår igenom. Hårt. Södra damfemman fick se flera lag försvinna under pågående säsong 2011 och inför 2012 konstaterar vi att det endast blir 11 stycken division 5-lag och därmed endast en dam-femma. För de "lokala" lagen Hargs BK/Stigtomta IF, IFK Nyköping 3 och även Trosa IF/Vagnhärads SK blir det åtskilliga resor norrut i distriktet. 6 stycken Eskilstunalag, ett Strängnäslag och så det centralt placerade Dunkers IF utgör preliminärt årets dam-femma.


Lär er älska vägen till Eskilstuna... ;-)

1 kommentar:

  1. Åh stackare som ska spela den serien... (alltså de lokala lagen...) En av anledningarna till att spela div 5 är ju för oss lite äldre (*host*) just att man ska slippa så mkt resor så inte hela dagar försvinner pga av en fotbollsmatch...

    SvaraRadera