söndag 27 november 2022

Tuns futsal-damer tog säker seger

Lördagen den 26/11 spelade IK Tuns damer sin andra futsal-match i den lilla division 1-serien som rullar under vintern. Till Rosvallas murriga B-hall i Nyköping hade de långväga gästerna New Mill FC tagit sig. Ett lag som precis som IK Tun bestod av enstaka rutinerade pjäser samt huvuddelen yngre förmågor. Det ska sägas att man får ta i om man kallar Alicia Kaski Karlsson och Sandra Rehn i IK Tun för veteraner men de blir det i sällskapet de hade under lördagen.

IK Tuns Alicia Kaski Karlsson gör här ett av sina två mål på New Mill FC

I första futsal-omgången besegrade Tun-tjejerna AFC Eskilstuna med 9-0 på bortaplan. De följde upp premiärsegern med att vinna över New Mill med 10-3. Den återstående motståndaren är IK Viljan på bortaplan den 17/12 innan serien börjar om igen (dubbelmöten hemma och borta).

Ett litet utsnitt av publiken i Rosvallas B-hall under lördagen

Det var extra kul att återse Vanessa Fleetwood på planen efter ett års frånvaro från fotbollen. Och unga futsal-nykomlingen Cornelia Skuthälla Hirvelä från Bissarnas flicklag F06-08 (fotboll) ville uppenbarligen markera sin närvaro genom att bli målbäst med 3 mål för hemmalaget denna gång.

IK Tuns mål gjordes av; Cornelia Skuthälla Hirvelä (3 mål), Alicia Kaski Karlsson (2 mål), Sandra Rehn (2 mål) samt Vanessa Fleetwood, Alice Jonsson och Line Höök ett mål vardera. För New Mill var målskyttarna Anna Wesselny (2 mål) och Jennie Graham.

Med ISO-inställningar i kameran upp till 16000 konstaterar jag att om man kisar riktigt hårt med ögonen när man tittar på bilderna i bildgalleriet så ser de nästan okej ut. Du hittar dessa skeva alster HÄR >>>

Tack för lördagens första idrotts-underhållning (jag traskade efteråt vidare för en match i HockeyEttan en trappa ner) och lycka till i fortsättningen av futsal-serien!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar