lördag 25 februari 2012

Bevakning futsal-SM dag 2

Nu är jag på plats utanför Lundbystrandshallen där SM i futsal pågår för ungdomslagen. Snart (kl 11.30) spelar IFK Nyköping sin match och då gäller det att ha bänkat sig!

Häng med!

20 kommentarer:

1. Dunkers IF kom igen starkt efter den inledande storförlusten. Vinst med 4-2 mot Genevad/Veinge. Däremot ny förlust för Eskilstuna United som förlorade med 2-0 mot Kullabygdens DFF.

SvaraRadera
  2. Nyköping tar ledningen efter knappa minuten efter välplacerat avslut av Alma Sjödahl.

SvaraRadera
  3. Halvtid och 1-1. Spelet lika jämnt som resultatet. Chanserna likaså.

SvaraRadera
  4. IFK åter i ledningen. Malin Thorslund efter förarbete Saosann Rammo (som tidvis är helt magisk i denna match.)

SvaraRadera
  5. 3-1 på s.k. lång straff som Alma sätter i klykan.

SvaraRadera
  6. 4-1 med 1,5 min kvar. Saosann. Vilken sjukt bra match hon gjort idag.

SvaraRadera
  7. Slutresultatet 4-1 i en matchh med två bra lag Jenny i IFK:s mål tillsammans med IFK: spets framåt avgjorde till slut tillställningen.

Jag laddar inför Dunkers match mot Lundby IF 06 som startar 13.00.

Eskilstuna-tjejerna spelar härnäst kl 13.25 och IFK har sin kommande match kl 15.15.

SvaraRadera
  8. Dunker har 0-0 efter sin första halvlek mot Lundby.

SvaraRadera
  9. 5 minuter in i andra halvlek lyckas Lundby till slut få in en boll bkom duktiga Dunkers-keepern.

SvaraRadera
  10. Med 2 min kvitterar Dunker snyggt. Och anfallet efter har de ett skott i stolpens insida...

SvaraRadera
  11. Dunker lyckades plocka en poäng via 1-1. Jag inväntar ett kvarvarande resultat i denna grupp innan jag med säkerhet kan skriva att Dunker nått semifinal i morgon.

För Eskilstuna gäller i halvtid samma resultat, 1-1, mot Jitex BK. Eskilstuna-tjejerna kan inte nå semifinal även om de nu skulle vinna sin sista match.

SvaraRadera
  12. Vad finns det att skriva? JÄTTE-GRATTIS Dunkers IF till semifinalplatsen i SM!! Fantastiskt.

SvaraRadera
  13. Eskilstuna lyckades till slut hämta upp ett underläge med 1-3 och få en poäng med sig. Men som jag skrivit här ovan så blir det ingen semifinal för dessa tjejer.

SvaraRadera
  14. IFK hamnar i underläge efter 5,5 minuter mot Rävåsen.

SvaraRadera
  15. Nu händer det möe. Med 2,5 min kvar av första gör Rävåsen 2-0. Men IFK reucerar på direkten när Saosann serverar Moa Ivehammar en macka framför ett övergivet mål.

SvaraRadera
  16. Efter 5 min in i andra halvlek gör Moa Ivehammar 2-2 för Nyköpings-laget.

SvaraRadera
  17. Matchen slutar 2-2. IFK i semifinal, och jag ska se om jag kan reda ut hur morgondagen ser ut lite senare idag.