lördag 16 juni 2012

Division 3-möte i Enstaberga-väta

Det känns som häromdagen men faktum är att det snart gått ett år sedan jag den 3:dje september 2011 såg gästande Flens IF-Södra få storstryk av IK Tun med 8-1.

Dagens drabbning har förutsättningar för att bli jämnare än fjolårets utskåpning. Efter en svajig försäsong av Flens-tjejerna har de i serien levererat på en hög och jämn nivå och finns i toppskiktet av tabellen.

För hemmalaget ska det bli intressant om Therese Sjöberg-effekten håller i sig och om laget kan visa att de är svåra att möta på sin gröna hemmaarena.

Häng med!

2 kommentarer:

1. På en vattensjuk plan har hemmalaget Tun ledningen med 1-0 efter tidigt hörnmål av lagkapten Hagis.

Tun kostade också på sig att bränna en straff efter ca 25 minuter. Tun dominerar och kontrollerar så här långt in i matchen!

SvaraRadera
  2. Traditionens makt är stor. Tun vann med stora siffror, 5-1, efter en något märklig andra halvlek. Flen var helt klart bästa laget mellan minut 45 och 60 men när sedan Tun gjorde 2-0 lite ologiskt fortsatte hemmalaget att sätta de flesta av sina chanser.