fredag 17 maj 2013

Kort matchrapport BIS - IFK 2

Timmarna rusar iväg och kvällen är på väg att bli natt. Jag kommer att ge en utförligare rapport, framförallt bildmässigt, men nöjer mig för stunden att berätta att i kvällens derbymöte i damernas division 2 Södra Svealand mellan Nyköpings BIS och IFK Nyköping 2 slutade matchen 1-2 (0-2.)

Frågorna var många inför matchen och en hel del svar fick vi. IFK visade sig betydligt svårare att göra mål på än vad de visade i premiärmatchen, Bissorna visade även de liknande egenskaper. Om en förlust kan vara hedersam måste kvällens resultat kunna räknas dit för Bissorna som jagade duktigt i andra halvlek.

Vi 80 som var på plats för att se matchen fick en god underhållning och matchkvalitén höjdes efterhand som matchen pågick.

IFK Nyköpings målskytt ikväll var Lisa Tholander.

Målskytt för IFK Nyköping 2 blev Lisa Tholander som enligt domarrapporten tillskrevs IFK:s båda mål. (Jag skulle vilja påstå att IFK:s första mål var ett självmål, men kan ju ha sett fel genom kamerasökaren.) Nyköpings BIS mål i andra halvlek gjordes av Kajsa Jonsson.

Och det unika inträffade ikväll att man inte behövde långkalsonger trots att matchen spelades på Rosvalla.

Förhoppningsvis kommer under senare delen av lördagen ett kompletterande blogginlägg samt många matchbilder från en av årets första sommarkvällsmatcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar