tisdag 11 oktober 2011

Busligan 2011

Att redovisa duktiga målskyttar är positivt och tveklöst vill många spelare figurera på en sådan lista. Tveksammare om man vill vara med på listan som presenteras i detta inlägg...


Ingen fara, jag kommer inte att hänga ut några spelare med namn! Här nedan kommer en lista med årets skörd från domarnas kortlekar (röda och gula kort, alltså.)




Och så var det ännu en gång problem med uteblivna matchrapporter i division 5 (precis som med målskyttarna 2011.) Men jag utgår från att om det förekommit något gult eller rött kort i någon av dessa matcher borde det ha rapporterats in. Och i östgöta-serien finns överhuvudtaget inga kort redovisade så Ålberga GIF har ännu en gång utelämnats från en lista. (Om de syndat lär de jubla men jag gissar att de har relativt rena samveten!)



Lag
Rött
Gult
HBK A
2
15
IFK A

18
Tun A

8
OIK A

7
OIK U

4
BIS

3
Tun U

3
SIF

3
IFK 2

2
HBK U

2
IFK 3

1


Väldigt många lag har väldigt få kort. Fair Play! Och hur blir det om vi sätter korten i relation till några andra damlag? Eskilstuna United i Söderettan har med en omgång kvar att spela fått ihop 17 gula kort. IFK:s toppkonkurrenter i division 2 fick ihop 9 gula kort (Stuvsta IF) respektive 8 gula (Enskede IK.) Bara som jämförelse.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar