torsdag 20 oktober 2011

Uppföljning SM F16 m.m.

En liten uppdatering om vad som händer i slutspelet för F16 och IFK Nyköpings äventyr i detta SM:




Lördagen den 29/10 kl 16.00 spelar IFK semifinal på Jernvallen i Sandviken mot Gävle-laget Hille IF (som i sin kvartsfinal slog ut Bele Barkaby.) I den andra semifinalen som startar kl 13.00 möts Sundsvall och Kristianstad. För semifinalsegrarna är det final söndagen den 30:e med start kl 14.00 på Jernvallen medan förlorarna spelar bronsmatch kl 11.00.


By the way, division 2-segrarna Stuvsta IF förlorade sina 2 matcher i kvalet upp till ettan. I lördags spelade de en avgörande match mot Lindsdal och förlorade med 0-2. IFK Nyköpings A-lag verkar få chans till revansch på Stuvsta även kommande säsong...


Stuvsta IF:s tränare Johan Bennäs


Annars är jag mest nyfiken på vilka nyrika spelare som tränade med Bissorna i vecka 40. Det står att läsa i lagets gästbok, och man kan ju bara spekulera i vad som menas och vilka som blivit rika senaste tiden.
:-)

2 kommentarer:

  1. Kan inte annat än tycka lite synd om Stuvsta som återigen missar en div 1 plats.
    Men det visar väl återigen att den "sämsta" div 2 serien är den som IFK spelar i....

    All heder åt IFK som spelar en kul och anfallsglad fotboll och som har många duktiga tjejer. Men det faktum att de spelar i den serie där serievinnaren återigen missar en div 1 plats förtar lite av deras insats!

    SvaraRadera
  2. Gnälla kan man ju alltid göra och hitta saker som inte är bra. IFK lyckades 2 år i rad att hålla sig i topp och i år vinner man även skytteligan. Hur lyckades ditt lag? Tycker nog att övriga lag i regionen behöver ta sig i kragen.

    SvaraRadera