lördag 19 maj 2012

Äntligen Folkungavallen!

Nu kanske det är så att fotbollsspelarna i IFK Nyköping hellre är på konstgräset vid Rosvalla, och jag kan tycka att det ofta är svårt att fota på den anrika arenan, men som idrottskonsument är det riktigt, riktigt härligt att befinna sig på den något gistna och flagnande anläggningen bredvid järnvägen och Nyköpingsån. (Blogg-rekord i långa meningar?)

Lördagen den 19:e maj klockan 15.00 tar IFK Nyköpings division 2-damer emot östgötska Eneby BK i seriens femte omgång. IFK som börjat seriespelet med två segrar, en oavgjord och nu senast en förlust möter ett lag med två segrar och två förluster. Jämnt och ovisst på pappret således i en serie som inte kommit så långt.

Vi sätter oss tillrätta och hoppas på en bra fotbollsmatch!

3 kommentarer:

  1. Kommer förhoppningsvis många till dagens match. Härligt väder, lite blåsigt men uthärdligt. Och publiken sätter sig på den enkla läktaren istället för den större inbygda läktaren.

    SvaraRadera
  2. Pausvila och ledning för IFK med 1-0 efter mål i 21:a minuten av Hanna Persson. Det är inte någon stabil ledning på något vis men med liten marginal ändå rättvist så här långt.

    SvaraRadera
  3. Slut och inte någon direkt målorgie. Matchen slutar 1-0 och ännu en gång är Hanna Persson matchvinnare!

    SvaraRadera