tisdag 4 december 2012

Mer Silly Season

Ok, bloggen ligger inte i framkant med bevakningen av spelar- och ledarrörelserna "på byn". Men för den som inte lusläser tidning och annan media kan jag förmedla några Silly Season-relaterade händelser. (Och denna gång har jag faktiskt bilder på samtliga inblandade, alltid något...)

Vi börjar med en nyhet som för omväxlings skull inte har ett endaste något med IFK Nyköping att göra. Det händer ju faktiskt en del som inte har IFK-anknytning. Oxelösunds IK har fått en ny spelare i form av Stigtomta IF-fostrade Johanna Bernhardsson. Johanna spelade i inledningen av säsongen 2012 för samarbetslaget HBK/SIF.


Johanna Bernhardsson, tidigare HBK/SIF, spelar nu i Oxelösunds IK. Bild från 10/3 -12.

Resten av inlägget rör IFK Nyköping. Fair and square, det händer ju lite i storklubben denna vinter. Först får jag be om ursäkt och plocka upp en vid det här laget gammal nyhet. Joachim "Jocke" Röken har tidigare under hösten presenterats som assisterande tränare i IFK:s andralag. Jocke kommer från föreningens F96/97-lag och väntar nu på att få en förstetränare vid sin sida.


Här har vi Joachim Röken till höger om Magnus Thell under match på Folkungavallen den 5/8 -12.

IFK har fått påfyllning på målvaktssidan i form av Oxelösunds IK:s Iqra Sahi och Telge United FF:s Tove Castman. Jag har vid det här laget sett båda in action vid flera tillfällen och kan konstatera att konkurrensen blir hård i IFK om målvaktssysslorna. Duktiga tjejer som målvaktstränare Daniel Haglind får drilla till ännu fler framtida stordåd mellan stolparna!


Iqra Sahi på Ramdalens IP den 16/9 -12.


Tove Castman under DM i futsal i Duveholmshallen 24/11 -12.

Det ska bli spännande att se om någon av tjejerna plockas upp i tidningen Succé så småningom. Redaktionen har ju alla möjligheter att hitta på nya innovativa stavningar av namnen precis som de gjort med Saosann Rammo ett flertal gånger detta år... ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar