tisdag 15 januari 2013

IFK 2 klara med tränarrekryteringen

Under måndagskvällen nåddes jag av informationen att det nu slutligen landat en lösning när det gäller huvudtränare i IFK Nyköpings unga men ack så talangfulla andralag. Vi har sedan en tid sett Torbjörn Westerloui i rollen som tillförordnad tränare på denna plats och IFK har nu gjort klart med Torbjörn att han permanentar sitt innehav av den rollen under den kommande säsongen.


Torbjörn Westerloui, ny huvudtränare i IFK Nyköping 2, här omgiven av spelare i Metallcupen.

Torbjörn tjänar sitt uppehälle i IFK Nyköping där han är fotbollsansvarig idrottskonsulent. Under den tid han hjälpt till med tjejerna i IFK 2 har han allt mer kommit att uppskatta gruppen och verkar uppriktigt glad över utmaningen att lotsa laget framöver. Nu hålls naturligtvis tummarna för att inte det sista lilla hindret i form av ett förbundsbeslut ska stjälpa förhoppningarna om spel i division 2 säsongen 2013.

IFK Nyköping har även gjort klart med ytterligare en assisterande tränare i andralaget. Sedan tidigare finner vi Joachim Röken i denna position och nu har även Oscar Nielsen accepterat uppdraget som assisterande bredvid Torbjörn och Joachim. Den gode Oscar får finna sig i att presenteras på bild vid ett senare tillfälle. Alla dessa oscoutade personer som dyker upp under försäsong saknas i mitt bildarkiv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar