söndag 20 januari 2013

HBK Dam har klart med ny tränare

Att påstå att Hargs BK:s nya damtränare är oscoutad av mig vore en ren och skär lögn. Lik förbaskat har jag nog bara en fotbollsrelaterad bild på honom, och den lär göra så att jag får titta mig över axeln hela kommande arbetsvecka... Du förstår snart när bilden visas.

Sedan slutet av november har damerna i Hargs BK stått utan tränare i och med att Mats Petersson antagit utmaningen som assisterande tränare i IFK Nyköpings damlag. Och inte nog med att huvudtränare sedan dess saknats så har övriga ledare flaggat för att de förmodligen gjort sitt. Ingen lätt situation för Hargs BK och Klas Larsson som slitit med frågan sedan dess.

En temporär lösning för att slussa de två anmälda damlagen fram till och förbi Gästabudsbollen togs fram då Michael Åkerblom tillsammans med Sara Wallin lovade ställa upp. Gott så.

Michael Åkerblom med HBK-damerna i Multihallen den 13/1 -13.

Under lördagsmorgonen den 19 januari fick slutligen Klas Larsson lite ro (även om han säkert försöker komplettera ledarstaben i damlaget med ytterligare personer.) Som ny huvudansvarig tränare i HBK Dam återfinner vi nu Neil Franklin. Ett extra välkomnande till damfotbolls-familjen är på sin plats! Neil har de senaste två åren funnits i Nyköpings BIS ledarorganisation men åren dessförinnan var han huvudtränare för Hargs herrlag. Neil har en lång historia i Nyköping som aktiv spelare, men det är en annan historia...

En sammanbiten Neil Franklin tillsammans med Bissarnas andralag under GBB 2012.

Jo, och med tanke på bilden ovan så får jag hålla en låg profil på jobbet den närmaste tiden. (Precis som bloggaren tillbringar han sina arbetsdagar på Lundbergs Produkter ute på Skavsta.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar