lördag 19 januari 2013

SM-kval i Eskilstuna

Vilstahallen i Eskilstuna.

På plats i Vilsta-hallen i Eskilstuna kan jag konstatera att det är varmare inne än ute idag. Och det är jag inte ledsen för. Idag spelas gruppspel 1 i regionkvalet till SM-slutspelet i futsal. Segrande lag idag spelar vidare i nästa kval-gruppspel den 2/2.

I egenskap av DM-segrare är IFK Nyköping på plats. De börjar mot IFK Norrköping. Därefter väntar Tyresö FF som enligt uppgift kommer med spelare från division 1-laget Tyresö DFF.

Häng med!

6 kommentarer:

1. Matcherna spelas 2x20 min effektiv tid. Efter första halvlek mellan Nyköping och Norrköping leder Nyköping med 3-1. Dock verkar Peking-tjejerna ha hittat mer rätt sista 5 minuterna. Spännande fortsättning följer!

SvaraRadera
  2. Efter en inledning av andra halvlek mellan Nyköping och Norrköping där Norrköping tilläts styra och dominera vände Nyköping på trenden och körde slutligen nästan över sin motståndare! Vinst för IFK Nyköping med 10-2!!

Nästa match för IFK Nyköping blir mot Tyresö FF klockan 15.30. Dessförinnan möter IFK Norrköping Tyresö klock 13.00.

SvaraRadera
  3. I halvtid mellan Tyresö FF och IFK Norrköping står det 1-2. Trots underläge för Tyresö har de hittills haft något fler kvalificerade chanser.

SvaraRadera
  4. Anmärkningsvärt! Kombinationen att Norrköping hittade sina anfallsvapen och ett mindre allert försvarsjobb gjorde att IFK Norrköping gled ifrån till seger med 11-2 mot Tyresö FF!! (Vid ställningen 2-7 ändrade Tyresö taktik och började spela med "flygande målvakt" vilket inte gjorde någon som helst nytta.)

SvaraRadera
  5. 0-0 i paus mellan IFK Nyköping och Tyresö FF. Ganska tempofattigt och den där riktiga laddnigen och gnistan saknas hos IFK-tjejerna.

SvaraRadera
  6. Så var det bara slut kvar. IFK Nyköping vinner mot Tyresö FF med 3-2. Segermålet av Sofia Sjöberg med 51 sekunder kvar.

Nu är det bara de trist 9 milen hem i vintermörkret...