lördag 6 oktober 2012

Bevakning på Öljevi IP

Tuns andralag spelar under lördagseftermiddagen division 4-match mot Julita GoIF/Gropptorps IF på Öljevi IP. Om jag tänker efter är det en plats på jorden som jag aldrig tidigare bevistat. Känner mig som en upptäcktsresande även om inte risken bör vara allt för stor att stöta på kannibaler eller huvudkrympare.

En härlig höstdag med solsken och relativ värme. Nice.

Vi ser nyfiket fram mot matchen!

7 kommentarer:

1. Tun tog ledningen efter ungefär 20 minuter. Sabina Dahlström tror jag det var efter en rejäl upprullning av Julita/Gropptorp-försvaret.

Med 5 minuter kvar av första halvlek kvitterar hemmalaget genom sin och division fyras skyttedrottning Kajsa Bergström.

Jag hade inte protesterat om Tun-tjejerna fått behålla ledningen till pausvilan. Hemmalaget började visserligen marginellt bättre av de två lagen men sedan stressade de upp sig alldeles väldigt efter Tuns ledningsmål.

SvaraRadera
  2. Vilken händelserik andra halvlek! Tun tar ledningen till 1-2 i 10:e, halvminuten senare kvitterar hemmalaget. I 18:e tar åter Tun ledningen till 2-3 men med mindre än 5 minuter kvar av matchen vänder hemmalaget till vinst 4-3.