måndag 13 augusti 2012

Tuns andralag i kvällsmatch

IK Tuns division 3-lag luftade spirorna efter sommaruppehållet i lördags då de på hemmaplan spelade oavgjort mot Hällbybrunn. För andralaget är det nu under måndagskvällen dags att veva igång på allvar då man möter Strängnäs-tjejerna i IK Viljan på Enstaberga IP.

Tun har så här långt i seriespelet (9 matcher) skrapat ihop 4 poäng, gjort 9 mål (9 olika målskyttar!) och innehar för närvarande den mindre smickrande sistaplatsen i division 4. Viljan har på sina 9 matcher spelat till sig 13 poäng, gjort 22 mål, och parkerar i mitten av tabellen.

För Tuns försvarslinje kan det vara bra att se upp lite extra med gästernas Linnea Eriksson (7 mål) och Jennifer Lindholm (5 mål.) Förutsatt att de är med ikväll...

Jag ser fram emot en varm och foto-ljus augustikväll som är helt myggfri. Det vore i alla fall najs om något av detta infaller! Och för hemmalaget vore det skoj med åtminstone en pinne för att i så fall ta sig upp på samma poäng som närmaste seriekonkurrent Valla IF.