lördag 10 augusti 2013

Äntligen division 3-derby

Säsongen 2012 gick det inte många veckor mellan alla derbyn i division 3. I år är det glesare men visst, vi har ju IK Tun, Oxelösunds IK och Hargs BK som lokala representanter i den högsta distriktsserien. Idag är det dags för möte på Krikonbacken mellan Hargs BK och IK Tun. Matchstart klockan 13.00 och vi får hoppas att många hittar till matchen mellan lokalkonkurrenterna som har en lite krokig nutidshistoria sinsemellan bakom sig.

När lagen möttes dagarna innan midsommar i vårhalvans sista skälvande sekunder vann Tun med tydliga 7-0 hemma på Enstaberga IP. I detta inläggs kommentarsfält kommer du att få någon form av fortlöpande rapportering, åtminstone halvtids- och slutresultat.

Häng med!

8 kommentarer:

  1. 0-1 efter 5 minuter genom Tuns Ebba Brome'e.

    SvaraRadera
  2. Kvitterat till 1-1 i 17:e minuten. Jag såg tyvärr inte målet... Måste lära mig att inte vara social under matcherna... ;-)

    SvaraRadera
  3. Tun tar åter ledningen. I 40:e gör Katja Andersson 1-2 på ett distansskott.

    SvaraRadera
  4. Paus och 1-2 på Krikon. HBK:s mål gjordes för övrigt av Elin Svedling. Ordning och reda ska det vara! :-)

    SvaraRadera
  5. 10 minuter in på andra halvlek utökar Tun till 1-3 i samband med en hörna. Minuten senare kommer även 1-4. Målskytt båda gångerna; Ebba Brome'e.

    SvaraRadera
  6. I andra halvleks 18:e minut bröstar Katja Andersson in 1-5 och ökar på Tuns ledning till något som känns ointagligt för Harg.

    SvaraRadera
  7. 1-5 har blivit 1-8 efter mål av Katja Andersson, Frida Ahlerup och Erica Thorell. Endast minuter kvar nu.

    SvaraRadera
  8. Matchen slutar 1-8 och Tun fortsätter att ösa in mål i sina matcher. Tyngre för Harg men detta kan de säkert skaka av sig och titta framåt mot nya utmaningar.

    SvaraRadera