lördag 17 augusti 2013

Bevakning IFK Nyköping - Tyresö DFF

Dags för IFK Nyköping att kliva ut på Folkungavallens gräsmatta igen. Nu när vi är i mitten av augusti har naturen försett oss med en del regn och definitivt svalare väder än vad som gällde senaste det begav sig (3/8 mot BK 30.)
Tyresö DFF står på andra planhalvan idag. De ligger för närvarande 4:a i div 1 S Svealand med sina 22 poäng på 12 matcher. IFK Nyköping innehar 2:a-platsen med 27 poäng på 13 matcher. Det blir ingen lätt uppgift för IFK som i våras (8/6) fick se sig besegrade med 3-2. Tyresö DFF har efter sommaren mött BK 30 (3-3) och Öfvre Adolsbergs FC (6-4) vilket även motsvarar vad IFK åstadkommit mot dessa lag i de senaste omgångarna.
Du kan läsa vad Tyresö DFF skriver inför Nyköpings-matchen via http://www.svenskalag.se/news.asp?teamID=9512&newsID=364278
Jag ska som vanligt försöka ge kontinuerliga rapporter i kommentarsfältet till detta inlägg. Jag räknar med en intensiv och fysiskt tät match. Domare Laura Rapp får säkert en del att stå i denna eftermiddag.
Häng med!

9 kommentarer:

  1. 0-1 i 10: e minuten efter viss oreda i IFK-försvaret. Tyresö vinner de flesta 50/50-situationer i inledningen.

    SvaraRadera
  2. Fortsatt 0-1 efter 20 minuter. Men oj vad Tyresös tränare gapar och vad deras bänk låter. Var kommer alla känslor från? Någon "hatmatch" borde detta inte vara...

    SvaraRadera
  3. 1-1 i 34:e av Alma Sjödahl på ett udda sätt.

    Vi nöjer oss med att konstatera att Tyresö DFF är det mest verbala av lagen på Folkungavallen idag. Publiken har i alla fall hetsats till mer känslor tack vare Tyresös ljudnivå...

    SvaraRadera
  4. Paus och 1-1. Tufft, tajt och ordentlig underhållning på Vallen de första 45 minuterna. Med någon minut kvar höll Tove Almqvist på att skjuta omkull Tyresös målbur med ett stenhårt skott från nära håll i ribban. :-)

    SvaraRadera
  5. 2-1 till IFK efter fint skott Av Hanna persson i 8:e minuten av andra halvlek.

    SvaraRadera
  6. Saosann Rammo, inbytt i andra halvlek, gör 34:e minuten. Ett tvättäkta Sasse-mål!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det här blev nästan obegripligt... "gör MÅL I 34:e minuten" ska det stå. Men det gör det inte... :-/

      Radera
  7. Avgjort. Med 4 minuter kvar gör Saosann 4-1 för att minuten senare också göra 5-1. Vilken matchavslutning och vilket byte av Saosann!!

    SvaraRadera
  8. Matchen slut och IFK tar rejäl revansch efter vårförluste med dagens 5-1.

    SvaraRadera