lördag 31 mars 2012

För att inte bli ringrostig...

...åkte jag nästan (men bara nästan) helt frivilligt till Rosvalla på kvällskvisten den 31/3 där samarbetslaget HBK/SIF tog emot gästande Dunkers IF för träningsmatch på en av plastmattorna. Man vill ju inte att kamerautrustningen och den egna fotograferingsförmågan ska förfalla så det var bara att packa sig iväg till platsen där allt händer. :-/

Kallt. Dagen började med snöfall. Slutade med arktisk kyla.

Egentligen, ärligt talat, så var jag där för att skjutsa och vara stöttande förälder. Jag kommer denna gång inte att skriva en harang om matchen utan nöjer mig med att visa några bilder och ett fåtal rader här på bloggen.

Tjejen i blått, och som ville vara med i bild, Ida Jansson var orsaken till dagens Rosvalla-besök för min del.

Motståndarlaget drog ikväll det längsta strået och fick åka hem till Dunker/Malmköping med en 3-1-viktoria (efter underläge med 0-1 i halvtidspausen.) Det är inte alltid som Rosvalla besöks av så pass många SM-silvermedaljörer som denna dag (om inte IFK Nyköpings 95:or spelar förstås!) Dunkers IF lät flera av sina lovande unga tjejer som tog silver i futsal-SM i klassen F15 vara med i seniortruppen.

Dunkers målvakt Daniella Andersson var en av flera SM-silvermedaljörer på planen idag.

HBK/SIF var med i matchen i en halvlek men saknade gnista i andra halvlek. Som vid några tillfällen tidigare på försäsongen så stack Sara Johansson ut lite extra i hemmalaget och förmådde oroa motståndarförsvaret gång efter annan.

Sara Johansson, duktig Hargs BK-spelare.

Några fler bilder från matchen hittar ni i bildgalleriet.

Nu börjar det vara dags att bädda ner sig så att man tinar upp till morgondagens prövningar. Ska visst bli väder även då... ;-)