söndag 1 april 2012

Bevakning Hallgrens Damcup

Resan upp mot Vagnhärad och dess Häradsvall var tämligen odramatisk. Efter några korta stopp för bensträckare, kisspaus och fikarast vid Tystbergaavfarten, Gnestaavfarten och Sille Krog så kunde vi slutligen dra åt parkeringsbromsen bakom klubbstugan.

Mentalt förberedd på att bli rejält underhållen idag när Hargs BK, IFK Nyköping U, Nykvarns SK och Trosa IF/Vagnhärads SK spelar cup. 2x25 minuter och alla möter alla.

Fysiskt är jag inte helt återställd sedan gårdagens köldchock på Rosvalla. Kan bli en prövning idag då kvicksilvret med stor ansträngning klarar att ta sig upp till nollstrecket (eller är det absoluta nollpunkten?)

7 kommentarer:

1. Dagens första match, mellan TVD och Nykvarn, slutade med vinst för hemmalaget med 2-1.

Och visst är det kallt. Ruggigt kallt...

SvaraRadera
  2. Harg besegrade IFK med 1-0 efter mål av Evelina Johansson i 25:e minuten. Ett ganska rättvisande resultat sett till spelet. Att IFK inte spelat mycket 11-manna i år märktes en hel del.

SvaraRadera
  3. IFK såg länge väldigt tveksamma ut i sin match mot Nykvarn men med 2 mål de sista minuterna av Tove Almqvist så vinner man till slut med 4-2.

Och varför, varför, varför drillar lärkan i skyn? Det är ju vinter...

SvaraRadera
  4. HBK - TVD slutade 2-2. En match som delvis stördes av allt hårdare blåst (och snö.) HBK vann den följande straffläggningen men den blir bara intressant om dessa båda lag slutar på samma poäng.

SvaraRadera
  5. Nykvarn spelar bra och vinner med komfortabla 3-0 mot HBK.

Om jag har räknat rätt har båda lagen i sista matchen ödet i sina egna fötter. För TVD räcker oavgjort för cupseger medan IFK ska vinna över TVD för att också stå som segrare i cupen.

Typ.

SvaraRadera
  6. Jag åker nu från Häradsvallen med ca 10 minuter kvar av sista matchen. IFK leder med 4-1 och går mot cup-titeln. Matchens lirare är tveklöst Jennifer Askesten.

Jag ber att få återkomma med ett blogginlägg och bilder!!

SvaraRadera
  7. Sista cup-matchen vanns av IFK Nyköping med 5-1 och de står därmed som segrare i den första upplagan av Hallgrens Damcup.

Grattis till det och tack ALLA lagen för underhållningen idag (trots tidvis bistert väder!!!)