onsdag 18 april 2012

Ont om grönt gräs...

...är det gott om. Och så har vi ju det konstgjorda plastgräset förstås. Det är grönt, i alla fall när det inte ligger snö på det. (Jag gillar för övrigt inte uttrycket "naturgräs", gräs är gräs, som jag för övrigt är allergisk mot, men det struntar väl ni andra i...)


Seriepremiärer och gräset är grönt...


I helgen har damernas division 2, 3 och 5 seriepremiärer. Med tanke på hur vädret har varit och hur mycket regn som beräknas falla under fredagen och det faktum att gräsrötterna med nöd och näppe börjat gro ska det bli intressant att följa hur många av premiärmatcherna som genomförs på respektive lags hemmaarena alternativt flyttas i tid eller plats (till konstgräs.) Den som ska titta på fotboll i helgen uppmanas hålla koll på lagens hemsidor eller liknande för att få färsk information om matchstatusen!

2 kommentarer:

  1. Broby har spelbar plan sedan början av mars.
    Det har redan varit en träningsmatch och träningar.

    SvaraRadera
  2. Broby idrottsplats är tidig med sitt gräs. (Har genomfört träningsläger där vid ett par tillfällen.) Planen ligger ganska öppet och har väl lite mer snabbtorkande sandjord under sig misstänker jag.

    Synd att det inte finns någon ordinarie verksamhet på den planen längre. För det är en anläggning värd ett bättre öde än att stå tom huvuddelen av säsongen!

    SvaraRadera