lördag 21 april 2012

Bevakning av premiären i div 2

Med batterierna laddade (både bildligt och bokstavligt) är det äntligen dags för premiär i damernas division 2. Tyvärr får anrika Folkungavallen här i Nyköping se sig snuvad på IFK Nyköpings match mot Smedby AIS, därtill är den för ofärdig efter vintern och senaste veckornas regn och rusk, och vi som vill se denna match live får i stället åka till de mer avlägsna skrymslena av stan. Trist också då variation hade behövts efter alla Rosvalla-besök i samband med träningsmatcher under mars och april.

Det ska bli mycket spännande att se vad matchen har att erbjuda. Kommer gästerna att glida undan till en lika säker seger som i lagens senaste möte, träningsmatch som vanns av Smedby med 4-0, eller kan IFK bita ifrån bättre nu? Är verkligen Karoline Pettersson med i startelvan efter lång matchfrånvaro? Kommer IFK:s spel att funka bättre än under försäsongen? Och hur många blir vi som bevakar denna match?

Men hur det än går så är tävlingssäsongen äntligen igång! Nu kör vi. :-)