lördag 22 september 2012

Bevakning IFK 2 - Åkers IF

IFK Nyköpings division 3-lag tar emot Åkers IF på Rosvallas konstgräsplan C. Gott så eftersom det senaste dygnets regnande knappast påverkat plastunderlaget.

IFK har kallat en intressant trupp till spel och förutsättningarna har ni kunnat läsa om här på bloggen i ett tidigare inlägg.

Nu kör vi!

5 kommentarer:

  1. Får väl se vad detta mynnar ut i och div2 är det ersättare som gäller, och vad som kan ses är 3 startspelare från div 2 med:

    Spelar Huvudklubben / Första laget i serie där ersättare tillämpas får de spelare som antecknats som ersättare i senaste matchen, delta i Farmarklubbens / Andra lagets påföljande match/matcher. Spelar Huvudklubben / Första laget i serie där avbytare tillämpas får det antalet spelare, i senaste matchen, utöver 11 delta i Farmarklubbens / Andra lagets påföljande match/matcher.

    SvaraRadera
  2. IFK leder med 2-0 efter hörna direkt i mål av Saosann och säker straff av Edina. Jenny A i IFK-målet har inte behövt slita särskilt hårt. Ännu, är väl bäst att tillägga.

    SvaraRadera
  3. Matchen slut och resultatet skrivs 4-0. Jennifer Askesten gjorde 3-0 och My Helger fastsällde slutresultatet.

    SvaraRadera
  4. Ja o så var det det där med att läsa hela Tävlingsbestämmelserna. Södermanlands tillägg ang ersättare och avbytare...

    "Fem spelare från Huvudklubb/Förstalag/andralag får delta i farmarklubb, andralagets eller tredjelagets påföljande match / matcher. Spelare får dock inte direkt gå från första till tredjelag"

    Frågor på det?

    SvaraRadera
  5. Anonym OM du läser vidare i texten du referar till,
    SÅ läs stycke 5.

    Ställer jag samma till dig.
    FRÅGOR PÅ DET?

    SvaraRadera